Sunday, May 01, 2011

Copy Cat, Jahatnya Korang...

Salam !

Tadi masa aku check kat website website yang power power tu kan, ada juga entri aku terselit kat situ..last last tengok credit kat bawah...credit link orang lain. Bapak hangin dan membuatkan aku nak terkentut cirit time tu jugak...taknak credit tu takpe la, ini credit nama orang lain...ceh. taik idong masin punya korang ni....

Anyway, tak guna jugak kalau aku nak disable copy paste lol, aku terlupa yang blog aku ni blog yang banyak tutorials...hahaha..ok ok enable balik copy paste...sila copy paste dengan berkhemah please ! Credit please give me some credit...


Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork