Sunday, May 22, 2011

Nak Jadi Popular ? Geli Aku.

Hello hello.

Lately aku tengok banyak sangat tajuk tajuk kat forum pasal orang yang sibuk nak jadi popular. Perghh tak boleh blah aah..pelik pelik la manusia sekarang ni. Entah apa yang dikejarkan aku pun tak pasti...

Tajuk hangat tak boleh blah...
  • Macamana nak jadi popular kat twitter / facebook / laman sosial ?
  • Macamana nak jadi popular kat dunia blogger ?
  • Macamana nak jadi seorang blogger yang terkenal ?
  • Asal takde tajuk camni ek ... Macamana nak jadi popular kat akhirat ?
Adeke tajuk tajuk camni boleh diutarakan ? Ade jugaklah manusia macam ni ek...pelik betul. Alahai blogger zaman sekarang...sibuk nak jadi retis ni .. geli geleman lah aku ... kan kan kan korang kan. Eh ke korang pun nak jadi popular cam retis gak ? Alaaa tak payah laa..kalau esok tetiba kita mati, popular tu dapat bawak masuk dalam kubur tak ?



 

Designed by Alieff Artwork