Thursday, May 12, 2011

Lagu - Lagu Piano...

Makin lama makin syok pulak dengar lagu lagu piano ni...Start dari semalam, banyak aku download piano music instrumental kat internet ni. Memang heart soothing la beb...huhu...takde nyanyian pun takpe..muzik yang cukup menenangkan...

kalau lah aku ni reti main instrument piano..

Lepas ni aku ingat nak kumpul banyak banyak piano music ni and then burn dalam CD. Pasang kat kereta pun sedap lagu lagu ni...huhu...menarik...Ada sesiapa kat sini minat lagu lagu piano tak ? Kalau ada yang best, boleh kongsikan di sini ? Thank you...


 

Designed by Alieff Artwork