Monday, May 02, 2011

Iklan Melampau ?

Salam !

Kuang kuang kuang...memang lawak la iklan skin care sekarang ni. Yang tua pun boleh jadi muda balik ya...Umur 50 tahun dah nampak macam 20 tahun ! 

Agak agak laaa sikit kalau nak buat iklan kan...ni hampir terbeliak ni bijik mata tengok gambar iklan macam ni...ish ish ish...Ni mesti sebab banyak sangat pakai make up lepastu touch up photoshop lagi...hua hua...Ni kalau muka aku la jadi model iklan ni, mesti aku nampak macam bayi baru lahir..hihi...

Korang rasa ni iklan skin care apa ? Hahaha..cube teka..


 

Designed by Alieff Artwork