Wednesday, May 25, 2011

Derma Mangsa Tanah Runtuh Al-Taqwa.

Salam yall. Good evening to all my readers. Ada sesiapa yang berminat nak menderma untuk mangsa mangsa tanah runtuh anak anak yatim Al Taqwa ?  Mari kita sama sama derma untuk kebajikan anak anak yatim ni..

Gambar Mangsa Tanah Runtuh Anak Yatim Al-Taqwa.

Gambar Mangsa Tanah Runtuh Anak Yatim Al-Taqwa.

Gambar Mangsa Tanah Runtuh Anak Yatim Al-Taqwa.

Gambar Mangsa Tanah Runtuh Anak Yatim Al-Taqwa.
 
Gambar Mangsa Tanah Runtuh Anak Yatim Al-Taqwa.
 
Gambar Mangsa Tanah Runtuh Anak Yatim Al-Taqwa.

Tragedi yang meragut nyawa 16 orang anak yatim betul betul buat saya sayu...Malam ni saya jadi bendahari rumah saya..dah kutip derma dari mak abah, along and adik beradik yang lain untuk derma nih...saya mengalu alu kan kepada kalian semua kalau berminat nak derma, bolehlah derma dan transfer duit di nombor akaun seperti yang tertera di bawah ni yer..Mana mana akaun pun boleh..sama je.


Bersama Mu - Derma Mangsa Tanah Runtuh Al-Taqwa. (Maybank)
5141 0532 0757

Tabung Derma TV3 - Derma Mangsa Tanah Runtuh Al-Taqwa. (Maybank)
5643 2412 9973


 

Designed by Alieff Artwork