Saturday, May 21, 2011

Checklist Hari Minggu.

Yo korang ! Salam hujung minggu yall ! Huhu...korang buat ape arini ? 
Agak agak apa aktiviti aku hujung minggu ni ek ? Aku tak keluar jalan jalan pun since takde orang nak ajak keluar dah kan ! Anyway...Sebenarnya minggu depan hari Isnin , sekolah aku ada buat Hari Usahawan & Hari Buku Rekod. So aku nak buat preparation sikit untuk hari Isnin ni...macam macam nak kene buat nih...
Ini dia Checklist aku...:
  • Pergi sekolah amik result budak budak periksa dan paper exam diorang, buat sikit ulasan. Yang ni aku dah buat pagi tadi...syok pulak lepak sekolah hari sabtu hahaha...(Checked)
  • Singgah econsave beli barang barang nak buat Ais Krim (Checked)
  • Pergi seminar Terapi Pertuturan kat Malaysian Care. Join majlis ilmu japss..free je (Pukul 2 petang nih)
  • Buat Ais Krim perisa asam boi, jagung, dan bandung (Malam ni)
  • Sediakan barang serta alatan menjual Ais Krim, macam tong sejuk beku, pisau, bahan bahan untuk chocolate banana sekali (Malam ni)
  • Siapkan ulasan peperiksaan budak budak dan send email kat penyelaras sebelum tido (Pagi esok laa)

Hah !Checklist korang macam mana pulak ? hahaha...


 

Designed by Alieff Artwork