Sunday, May 15, 2011

Buah Mangga.

Thank you pada uncle tersayang Pakcit Bahar yang bawak mangga sekotak untuk kami sekeluarga semalam. Thanks for the keropok lekor, ikan masin dari terengganu tu. Semoga perjalanan ke New York City dipermudahkan dan sentiasa dilindungi Allah.

Anyway...speaking about this mangga, cantik siot body mangga ni...gebu, dan mantapp ! Aku belum rasa lagi buah mangga ni, nampak macam belum masak lagi..so kena peram dulu ahhh =)

Sape nak ? Huhuhu..

nak nak nak tak ? hahahaha...korang mesti jeles.

mangga jenis apa ye ni ? 
aku jarang makan mangga yang gemok gemok camni
Ok chow !!


 

Designed by Alieff Artwork