Thursday, May 19, 2011

Blogger Telordibasuh Meninggal Dunia.

Salam. Seorang lagi kawan kawan blogger kita telah dijemput pulang ke rahmatullah pada tarikh hari ini, 19 Mei 2011 lebih kurang pukul 11.00 pagi tadi. 

Siapa blogger tersebut ? Korang sudah pastu kenal dan pernah tengok nama Telordibasuh kan? Dia ni rajin blogwalk dan rajin sangat update blog..tapi sekarang, dia dah takde dah...dia dah pergi tinggalkan kita semua..

Credit : FootballCraze untuk gambar blogger Telordibasuh ni
his blog...

Al-Fatihah.. بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ
Aku harap kita sama sama boleh sedekahkan Al-fatihah kepada Allahyarham. Semoga doa doa kita dapat sampai kepada arwah..Aku harap kalau aku meninggal sok, korang pun sampai sampaikanlah kat semua blogger dan jangan lupa sedekahkan Al-fatihah...sama sama kita dapat manfaat. Lihat entri entri lain berkenaan blogger yang dah pergi meninggalkan kita semua..Blogger Zaza, Blogger Unrestmind.


 

Designed by Alieff Artwork