Saturday, May 07, 2011

Blog AyamdanBabi.Blogspot.Com

Salam,

Er..excuse me korang semua ! Korang pernah baca or bukak blog ayamdanbabi tak ? Apa pendapat korang tentang blog tersebut yer ? 


Kalau aku ada kuasa la, aku nak je delete blog blog macam ni... T__T Er, sorry kalau aku salah tolong betulkan lah ye ! Aku cuma tak faham apa yang si penulis blog ayamdanbabi ni perjuangkan dalam blog diorang tu...Komperm penulis melayu nih...

Rosak minda budak budak zaman sekarang...kalau macam nilah gayanya orang orang kita menulis di blog.. Privatekan je lah blog korang tu..memang tak sesuai untuk public, ok..Aku tak tau kenapa korang bangga sangat nak suruh orang follow dan like twitter, facebook ayamdanbabi tu...

P/s : Jadi lah penulis yang berperibadi mulia ye wahai bloggers..kongsi lah ilmu di blog supaya kita sama sama dapat pahala dan ilmu untuk bekala dunia dan akhirat...(pesanan untuk diri sendiri juga) Chow !


 

Designed by Alieff Artwork