Wednesday, May 25, 2011

Big Apple, Hadiah Pensyarah Sempena Gaji Pertama.

Salam, buat pengetahuan semua, saya gembira sangat sebab saya dah dapat gaji ! Sebelum ni penat nak tunggu gaji tau..Bayangkan 4 Bulan takde gaji berlapar, ikat perut, tahan nafsu shopping, sampai McDonald dan KFC pun saya buat tak pandang je..kesian tau tau..

Semalam, happy punya pasal, saya dan rakan saya Si Ecah beli Big Apple untuk bagi kat pensyarah...Lagipun maktab kitorang dekat je  dengan sekolah tempat kitorang kerja, so saja singgah bagi Big Apple kat diorang. Happy lorh pensyarah dapat donut : ) Pensyarah pulak tak habis habis tanya bil amau kahwin, lolz. Bagi saya buat master dulu ok ok ; )

Big Apple, Hadiah Pensyarah Sempena First Gaji.

Big Apple, Hadiah Pensyarah Sempena First Gaji.

Big Apple, Hadiah Pensyarah Sempena First Gaji.
 

P/s : By the way, saya ingat nak kongsi kegembiraan ni dengan seorang sahabat ni, tapi orang tu dah gone with the wind dah...hurm..
 

 

Designed by Alieff Artwork