Tuesday, May 10, 2011

Susun Buku ke Sepahkan Buku ?

Salam ! Hari ni anak murid aku buat lawak laa...Kenapa ? Penat cikgu cikgu susun buku teks elok elok kat tepi almari..ada pulak makhluk yang berani menyentuh buku buku tersebut...

Dahla pejabat dan bilik darjah sempit, tak cukup space nak bergerak...anak murid aku ni pulak rajin sangat menyepah-nyepahkan buku buku tersebut...siap susun buat jambatan London Bridge lagi tu...ayya...tadi masa nak lalu , semua terpaksa buat lompatan ke atas jambatan tersebut..urmm

mari mari beli buku !!

saya tolong cikgu susun buku ya ? hampesss...
ni la jambatan buku kat tengah tengah lalu lintas T__T

haa susun susun lagi..asal kan aaron tak nangis ok ?


 

Designed by Alieff Artwork