Saturday, April 09, 2011

Kursus Orientasi Guru Baru PISMP 2011 - Part 1.

Salam !

Hello yall, sorry meninggalkan blog kesayangan ni dua tiga hari. Tak risau sangat tentang trafik sebab google banyak membantu = ) Anyway, cikgu neo pergi mana ya dua tiga hari ni ? Saya pergi kursus ler...Kursus Orientasi Guru Baru, Program Ijazah Sarjana Muda Pendidikan (PISMP). Kat mana ? Dekat Hotel Ancasa & Spa , Port Dickson .. Negeri Sembilan !

Seronok wooo ! Aku ingat orientasi ni takleh main main...rupanya aku dengan kawan kawan guru aku banyak berjimba suka ria je untuk trip kali ni. Har har har...terasa macam zaman belajar pulak. Padahal semua dah besar gaban dah , maklum lah cikgu sekolah la katakan = ) 

Ape ape hal pun korang layan je la gambar best best ni ! Enjoy !


me and gozai

dalam hall ancasa hotel

dekat lobby hotel ancasa

bergambar dengan semua cikgu baru keluaran IPIK, hahaha kawan kawan lama !

dalam bas

hotel ancasa and spa

more like apartment

cantik dan nyaman spa kat sini

bergedik ayu

time to go to the beach !!

jalan kat kedai pelampung dan cenderahati

jadi bartender jap

buat yoga jap

aku suka sangat !

kamilah guru harapan negara...mendidik anak bangsa !

ku bawa diri ku pergi...

wuhuuuuuuu

sebelum kuliah bermulaa

bergambar sakan dengan kawan kawan lama

bergedik santai

bercomel lotey

berhantu gomok

ohyeah...

Alhamdulillah, kursus orientasi guru PISMP ni dah berakhir dan semuanya berjalan dengan begitu lancar. Terima kasih kepada urusetia yang sudi menganjurkan kursus ini khas buat cikgu baru seperti kami. Thanks again to warga JPN WP sebab melayan kami yang banyak kerenah ni hehe...semoga jumpa lagi di masa akan datang ya !

Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork