Saturday, April 16, 2011

Evergreen Adventure, Tempah Baju Tshirt Murah !

Evergreen !

Nak tempah tshirt murah ? Jom pergi Evergreen ! sebenarnya aku pun tak pernah dengar tempat nama Evergreen ni ! Nasib baik kawan aku suggest pergi tempat ni, senang nak cari, cool pun cool ! 

Hah cepat tengah promotion nih !

baju sukan siap dipasangkan dengan topi, warna sedondon...cantik !
baca lagi...


Aku puas hati dengan harga tshirt di Evergreen sebab berpatutan. Paling best tentang Evergreen, tempoh masa nak siapkan baju cepat dan pantas ! Baru Jumaat haritu aku tempah 25 helai baju printed tulisan dan gambar, pagi sabtu ni orang Evergreen tu dah mesej aku yang baju tempahan tu dah siap. Huahh...pantas kan !

pilih je nak kain apa, cotton, jersi semua ada

kitorang nak tempah topi sekali, tapi takde bajet la plak kan...

topi lainkali lah beli huhuh... baju sukan dulu la yer

ni dia Mei Li, dealer baju sukan kitorang...thanks to her

cantik dan bersih tempat dia..luas pulak tu !

topi yang ni pun dijual borong

tak sabar nak pakai baju sukan baru khas untuk budak budak PPKI SJK C SAM YOKE = )

map @ peta jalan ke Evergreen Adventure, tempat tempah baju tshirt murah !
Berminat nak tempah Tshirt di Evergreen ? Sila ambil maklumat di bawah : 
Company Name : EVERGREEN ADVENTURE SDN. BHD.
Office address : NO. 46,JALAN KILANG MIDAH, TAMAN MIDAH CHERAS, 56000 KUALA LUMPUR.
Telephone No : (603) 9173 3000( Hunting Line)
Fax No (603) 9173 6000
E-mail address : evergreengroup@yahoo.com
Contact Person : Mr. Low Kok Chuan


Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork