Saturday, April 16, 2011

Amir Tersingkir Maharaja Lawak ?

Salam !

Apa bikin sabtu yang indah sejuk, tatkala hujan renyai renyai ni ? Hehehe...semoga korang sihat sihat selalu ya ! Anyway...tadi aku terjumpa facebook " Kami Nak Amir Terkeluar ". Hahaha, lawak sungguh komen komen yang ada dalam Facebook ni. Semua mengutuk amir...kesian amir...Im Sorry !

Nah pergi click link ni : Kami nak amir terkeluar
baca lagi...


Orang kata, Amir masih ada dalam Maharaja Lawak sebab ramai orang Kelantan sokong dia...huhu...Papehal pun, taknak lah emosional yer. Jangan lah kutuk orang dalam facebook tu tak baik...aku sekadar meng - like jer. Komen lebih lebih tak berani...hahaha... All the best kepada semua contestant Maharaja Lawak. May the greatest and the funniest group will win , ofcos i choose jozan = ) How about you guys ?

Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork