Wednesday, March 02, 2011

Video Lawak Gila !

Yo hello !

Petang petang ni, jom kita bergelak senda tengok video lawak ni...Layan video lawak ni japs ! Cuma 2 minit jer nih...bagus untuk dijadikan ubat gelak untuk orang orang stress bekerja macam korang tuh ! = )

Siapa sangka Obama boleh rap macam ni ? Putus urat kentot aku ni...Anyway, credit this video to : Zulfadli Hamid. Hahaha, serius terhibur  !


Feeling Lucky?
 
 


Nak tengok banyak lagi video lawak camni ? Korang terjah jer youtube ni, admin ni memang suka edit video lagu which is call Songify =) Best dowh... !
 

Designed by Alieff Artwork