Sunday, March 20, 2011

Trafik Blog Edisi Cuti Sekolah !

Salam !

Trafik blog silampuneon sempena cuti sekolah ! Yuhu...cuti sekolah dah sampai ke penghujungnya ! Jom kembali ke sekolah dengan penuh semangat ya ! Oh jeng jeng jeng...mari check analitik nuffnang untuk minggu ini dulu. Trafik blog ada peningkatan tak ? 

Huhu, sebenarnya aku gumbira la sebab ini pertama kali blog silampuneon terima pelawat cecah 1000 unique visitor dalam masa sehari.Ini pencapaian terbaik laa blog aku sepanjang tempoh aku blogging ni. Boleh maintain ke macam ni ? Hahaha...

pembakar semangat blogging !


Referrer terbaik adalah dari korang dan juga googlers =) Terima kasih ok !
Rasanya korang lagi hebat hebat kan ? Entri SEO jer, aku ni entri suka ria je beb = )


Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork