Tuesday, March 08, 2011

Stock Makanan Aku Di Sekolah Cina.

Salam yall !

Korang pun sedia maklum yang aku mengajar kat sekolah cina kan ? SJK (C) Sam Yoke laaa mana lagi. Nama pun sekolah cina, mestilah orang cina yang masak kat kantin sekolah tu...

Sejak kebelakangan ni aku dah mula beli stock stock makanan untuk disimpan kat sekolah.. Stock makanan macam biskot, meggy cup, air kotak, air mineral harus ada untuk menjamin supaya aku tidak mati kelaparan di sekolah.

Terasa macam duduk kat asrama time sekolah dulu...beli stock makanan mesti teruja gila ! Ngioh ngioh ngioh...


Feeling Lucky?
 
Stock makanan ringan mesti selalu ada dalam kereta, 
time rehat je godek bonet ambil makanan !

 Maggy cup bebeh ! 
Aku tau korang jeles dengan aku kan...aku makan maggy cup time rehat = )

 Air kotak !
alaa murah je air kotak ni. 6 kotak baru RM4.00...so beli je banyak banyak lol.

Appolo Chocolate Layer Cake =) 
Layer cake ni yang paling aku minat...sedap woo...

 Macamana dengan korang ? Kat tempat kerja ada bawak stock makanan tak ?

Selingan...Guru Pendidikan Jasmani melepak...kalau boleh letak nametag Neo, aku dah buat dah. Hahaha..Dulu aku kutuk betul orang yang pakai tudung instant ni. Sekrang ni aku dah wajib pakai every selasa, rabu, khamis, sebab aku mengajar Pendidikan Jasmani lol. Pakai sarung je laa tudung sarung ni kan !



Chow ! Zaijian ~!

 

Designed by Alieff Artwork