Saturday, March 05, 2011

Shoutbox Has Been Removed !


Salam sabtu !

Sedar tak sedar, dah berbulan bulan lamanya aku remove shoutbox dari blog ni. Dulu aku nyampah gak kat blog yang takde shoutbox ni, tapi bila kena tang hidung sendiri...rasa seronok pulak. Har har har...

Kenapa aku remove shoutbox aku ? Aku bukan nak bagi korang panas..tapi aku sebenarnya terlampau busy dengan dunia aku. Kalau aku tepek shoutbox tu pun, aku tak sempat nak tengok punyer...tak sempat aku nak click click link korang der...

ape kes nak remove remove ni ?


Dulu aku letak formspring, lepas tu aku delete balik. Letak shoutbox, lepas tu remove jugak. Letak twitter pun , aku bukannya kaki twitter. Sebenarnya benda widget jadah tu takdelah penting mana pun kan...kira kalau takde semua widget tu, blog aku tak mati pun rupenye...baru aku tahu =)

Ape pulak pendapat korang ? Perlu sangat ke shoutbox dalam blog ? Tata !
 

Designed by Alieff Artwork