Sunday, April 24, 2011

Ruang Iklan Di Silampuneon Disewa !

Salam !

Tujuan entri ni dibuat adalah untuk berterima kasih kepada pengiklan yang sudi meletakkan iklan di blog www.silampuneon.com. Thanks yall ! RM5 je sebulan tau. Murah kan = )

Siapa yang mengiklan di blog ini ? Nak tahu siapa mereka?

Coming soon...
InsyaAllah, aku cuba korang promote bisnes korang dalam blog ni. Apa yang best, kalau korang letak iklan kat sini ? Aku akan beri korang peluang meletakkan entri korang di bahagian atas post selama 5 hari (sticky entri) untuk promo iklan korang. Kemudian, korang boleh submit satu entri setiap bulan untuk promote lagi bisnes korang tu. Korang cuma perlu sediakan text je, pandailah aku promote dalam blog ni nanti.

So ape lagi ? sesiapa yang berminat nak letak iklan di sini, contact neo kat neorul87@live.com ok. Atau boleh juga baca maklumat lanjut di Ruang Iklan.


Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork