Thursday, March 10, 2011

Personal Details Activity : Vlog Kelas Intelek

Salam yaall !

Kembali bersama cikgu nurul. Eh eh Teacher lulu ! Ahahaha...sebagai aktiviti selingan setiap tajuk, aku suka bagi peluang kat budak budak ni belajar sambil buat video. Dengan cara ni, budak budak ni lagi happy dan cepat ingat apa dia belajar =)

Hari ni peluang budak budak kelas intelek pulak buat vlog. Simple activity, cuma flashback pasal greetings, dan introduce name. " Hello, goodmorning ! My name is..., I am ..., Goodbye ! " Jom tengok gelagat murid murid kelas intelek yang cute mute ni !

Vlog :  Greetings & Personal Details Activity
" Hello, goodmorning ! My name is..., I am ..., Goodbye ! "


Feeling Lucky?


Amacam, best tak anak anak murid aku nih ? Seronok laa have fun dengan diorang = ) Aku cadang nak train diorang buat Choral Speaking laa, korang rasa lepas tak ? Hehehe...Till we meet again on next entry ya ! Bai bai , zai jien !
 

Designed by Alieff Artwork