Saturday, March 26, 2011

Kursus Asas Pendedahan Pendidikan Khas & Pemulihan Khas 2011.

Salam.

Alhamdulillah, selesai dah satu kursus. Seronok rasa berjalan di Gopeng, perak. Hotel Hillcity tu berhadapan dengan Gunung Rapat. Cantik gunung tu...tapi banyak sangat tokong. Huhu...Nak kata hotel tu best, takde laa tapi semua cukup. Makan pun ok = ) Papehal pun dipersilakanlah layan gmbar ok !

Feeling Lucky?

di R&R Tapah...makan dulu


dah sampai di Hotel Hillcity , Perak

kawan kawan aku = )
 
5 tahun setengah di maktab sama sama, now pergi kursus pun sebelah bilik je !
 
jalan jalan kat Gunung Rapat
 
comel dan gedik santai
 
jalan jalan cari makanan har har har
 
pagi yang indah, makan banyak pulak tu
asyik gambar kat dalam cafe je hahaha
gunung rapat yang cantik kat gopeng ni.
 
nak balik dah =) ecah, faiz, bon, dan athirah. Semua satu maktab dulu =)
 
lupe plak nak tunjuk gambar hotel
sekitar gambar kursus
cantik kan pemandangan
ecah dan faiz
 
Kursus asas pendidikan khas dan pemulihan khas


Sepanjang kursus ni, aku dapat banyak ilmu tentang dunia pendidikan khas. Bersyukur sebab dapat kenal dengan kawan kawan guru yang baru dan juga yang veteren. Best dapat kongsi kongsi cerita pasal budak budak khas ni. Hihi...paling seronok, dapat mendekati orang Jabatan Pelajaran sendiri. Sekarang dah kenal dah siapa ketua sektor, ketua unit, dann semua pegawai pegawai pelajaran yang bertanggungjawab menguruskan hal hal sekolah di wilayah persekutuan ni.

Antara perkara yang telah didedahkan kepada peserta kursus ialah, tentang Hal Ehwal Murid, Kenaikan Pangkat,Tata Tertib dan Keutuhan, Pelancongan, Kokurikulum dan Kurikulum sekolah, dan juga Organisasi JPWP dan banyak lagi ilmu yang berguna.
Harap dapat jumpa korang some other time ok ! Thanks to urus setia kursus, to Pn Rusni, Encik Abdullah Darus, Encik Badrul, Encik Badri, Encik Jazeri, Encik Rahman, Encik Zakaria, Puan Zaleha, dan pemandu bas tak lupa ! = ) Korang memang best ! Tata !
 

Designed by Alieff Artwork