Friday, March 18, 2011

Gambar Konvokesyen PISMP 2011- Part 1

Salam !

Alhamdulillah, selesai jugak majlis konvo aku and the geng. Konvokesyen IPGM 2011 kali ni telah berjalan dengan lancar di Pusat Konvensyen PICC Putrajaya! Tahniah kepada semua guru guru batch PISMP telah secara rasminya bergelar graduan pada hari ini = ) Ohyeah, sep sep give me high ten !

PISMP (Program Ijazah Sarjana Muda Perguruan)
Feeling Lucky?


Gambar konvokesyen yang paling aku suka ! Banyak lagi gambar, sila scroll page silampuneon dengan penuh tabah dan jangan menangis keharuan...

Kenangan konvokesyen hari ni memang tak dapat digambarkan dengan kata kata. Kegembiraan jelas terpancar kat semua wajah aku dan kawan kawan yang grad. Aku bersyukur, mak, abah, dan angah dapat menghadiri konvokesyen aku. Dan much much tanx to kawan aku sorang tu yang sudi datang bagi bunga merah ! Bunga bantal pun bunga bantal lah kan...
Lokasi : Putrajaya International Convention Centre PICC
Sidang : 2 
Waktu : 2.30 - 5.30 petang
neo si merah dragon !

3 gadis ... yang mana satu kah dara ?

siapa si mamat bunga itu, macam pelik saja !

wow, di gerbang ku terbang

beratur beratur hip hip hoorey

tengah membuat perbincangan hangat

bapak panas giler time ni, macam kena panggang !

nak duduk prektis untuk kahwen esok

hey hey look at me

hah baling jangan tak baling dol !

ape yang risau sangat ni weh ? hahaha

kami graduan dalam dewan PICC

yeyehh kami dah graduate !

senyum kegembiraan

ok, everybody peace !!

minah minah bunga plak

amalina, si preggy 5 bulan

ku menjulang, lompat dengan lebih tinggi

ok ok berdiri sopan pulak

dengan mamat bunga

pose seksi pulak dengan mamat bunga

pose seksi dengan minah taman bunga

neo, minah taman bunga dan dayah yang nak tunang dah

keri dan eri

bukan pasangan kembar

eh eh dengan mamat bunga lagi ke, musykil ni

minah bunga aka reikojezze.blogspot.com

hadiah dari famili =)

dayah, neo dan reiko dalam dewan PICC menunggu debaran naik pentas

neo si merah jambuuu dara jambu

Neo dalam dewan PICC =)

Happy graduation day neo silampuneon =)

Lokasi kedua tu kitorang bergambar dekat depan Palace Of Justice, Mahkamah yang ade kubah besar tu...kat Persint 2. Huhuhu...memang seronok bergambar sambil pakai jubah dan mortar board bebeh ! Gembira menjulang julang rasanya = )

Ok guys, babai ! Jumpa di entri Part 2 pulak yer...banyak kenangan nak dikongsi dengan korang semua hehehe =)
 

Designed by Alieff Artwork