Wednesday, March 02, 2011

Check Saman Online (JPJ).

Salam !

Ohemgee...berita buruk ah ! Korang dah check saman korang ke belum ? Wahhahaha...sedihnya rasa hati..aku dapat 3 saman sekali gus ! Saat ni rasa macam benci giler..kenapalah hidup ni kena ada peraturan apa bagai ! = ( aku tak bersalah...(ayat orang yang selalu nak escape)

Feeling Lucky?

Papehal pun, better korang check saman korang di laman web rasmi JPJ ni. Cuma perlu masukkan nombor kad pengenalan yang sah jer. Kemudian segala saman menyaman korang akan dibongkarkan di situ...
 Korang dah check saman korang ? Bagi yang selalu buat kesalahan jalan raya tu...bersiap sedia lah korek duit tabung yer... T____T


Sometimes...teknologi ni memang nak makan penampar...Tapi tak tahu nak lempang siapa...

Woot woot, siap ko lepas ni ! Grr grr grr grr = ( Aku nak siap siap ni...nak pergi JPJ bayar saman tertunggak...
 

Designed by Alieff Artwork