Friday, March 18, 2011

Berhenti Siar Iklan Heartbeat !

Salam !

Yes yall, seperti mana yang korang tahu...aku ada letak iklan Heartbeat sekejap. 2 minggu je laa nampaknya Heartbeat bertahan dalam blog silampuneon ni. Kuang3x...mengapa ?

Mengapa berhenti siar iklan Heartbeat ?


Aku tak tahan betul dengan nilai RM0.04  which is 4 sen setiap click tu. Dah dah jangan nak mengarut ah...I cannot go ! 

Amacam korang yang pakai Heartbeat tu ? Best ker ? Kalau ade tips and tricks untuk dapatkan income dari Heartbeat, sharing is caring yo ! Tapi buat masa sekarang, goodbye Heartbeat ! Ko memang tak best...hehe...


Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork