Sunday, April 24, 2011

Sekinchan Ikan Bakar, Best !

Salam yall.

Sambung cerita pasal Norman Hakim di Sekinchan Ikan Bakar ! Hahahaa korang suka makan ikan bakar fresh ? Jom kita pergi ke Restoran Sekinchan Ikan Bakar ! Makanan dan minuman yang disediakan memang best, tip top dan puas hati woo ! Segala jenis ikan ada di sini, tambahan pula sotong, kerang dan lala juga turut tersedia ! ( semua hidupan ni datang dari Sekinchan, fressh gitu )

Nice place to eat, Restoran Sekinchan Ikan Bakar !
neo and mamah.
 More pictures of Sekinchan Ikan Bakar ? Scroll bebeh scroll down =)


 
Feeling Luck?

Restoran Sekinchan Ikan Bakar ni sebenarnya restoran kawan ayah aku. Semalam pembukaan cawangan Sekinchan Ikan Bakar di Subang Jaya, USJ 10. Jadi ramai orang telah dijemput oleh Datuk Jamal Md. Yunos (owner Sekinchan Ikan Bakar) untuk makan free, baca doa selamat, dan memeriahkan suasana...So aku pun tak lepaskan peluang untuk tangkap gambar banyak banyak...hehehe...

my babah memilih menu ...

neo and mamah tak sabar nak makan

the guest yang kat belah meja bulat

pekerja pekerja Restoran Sekinchan Ikan Bakar...(jawatan kosong banyak woo)

ikan free makan sampai biol

ikan kembong  bakar

ikan jacket bakar

ikan pari bakar

mak aihh besarnye ikan bakar nii

ini baru ikan bakar untuk guest, belum tambah yang kitorang order lagi...

menunggu air juss datang

sotong bakar pulak

makan dengan penuh berselera =)

ohyeahhh

pasangan bercinta babah mamah

perah limau jangan tak perahh ! baru sedap

wow, complete set..so jom makan !!

fresh orange, carrot milk, = )

neo and mamah

babah memang suka makan ikan bakar =)

apple juice

nasi lemak dan nasi putih juga turut disediakan

yummy ! sotong bakar dah habis =)

dua pinggan ni tak habis makan. tak sentuh pun ! hahaa...

smiley mamah

smiley babah mamah

pasangan bercinta...

Sekinchan Ikan Bakar !

yang dah order awal awal tadi siap dibungkus dan bawa balik =P


Sumpah aku puas ati makan kat sini =)

Mymetro juga pernah menyiarkan artikel pasal Restoran Sekinchan Ikan Bakar ni, baca di sini. Check out website ni : http://www.sekinchanikanbakar.com/ Oh ya, Restoran Sekinchan Ikan Bakar ni ada Wi-Fi tau ! Dalam Restoran ni juga turut menyediakan surau mini = ) Pemandangan restoran yang cantik dan memukau buat orang terpesona ! Kalau terasan nak pergi, boleh tengok cara nak pergi ke Restoran Sekinchan Ikan Bakar ni dalam Google Map ok !

Restoran Sekinchan Ikan Bakar ni dah ada beberapa cawangan dah tau ! Korang boleh la terjah cawangan Ikan Bakar ni di : Centrum Setiawangsa, Prima Sri Gombak, Kota Damansara, Puchong, Cheras dan Taipan.
Kalau nak tengok review blog orang lain pasal Restoran Sekinchan Ikan Bakar ni...jom terjah blog yang aku dah senaraikan ni =) 

Sekinchan Ikan Bakar, Puchong

Sekinchan Ikan Bakar, Kota Damansara



Tanx to warga Restoran Sekinchan Ikan Bakar dan Datuk Jamal Md. Yunos kerana bagi makan free dan telah melayan kami dengan baik. Terhibur sebab makanan dan minuman sedap, alamak, tak sempat aku nak jeling harga kat situ..  = )

Ok, chow bebeh !
 

Designed by Alieff Artwork