Saturday, February 19, 2011

Restoran Ayam Penyet, Bandar Sri Permaisuri !

Salam yall !


Semalam lepas balik kerja je aku dengan Ecah melepak sat kat Restoran Ayam Penyet, Bandar Sri Permaisuri. Lapar wooo menungguh lawyer cop kitorang punye Surat Akuan Sumpah tu !

Aku order bakso, Ecah order Ayam Penyet. Kitorang memang dah 2-3 kali makan kat Restoran Ayam Penyet ni, memang memuaskan hati. Servis, makanan, minuman semua sedap, berbaloi la kalau korang menyinggah dan makan kat sini =)

cikgu neo @ lulu, kemegahan nak makan bakso...
tapi ternyata ayam penyet lagi sedap dari bakso dia ok !
Nak tengok lagi gambar di Restoran Ayam Penyet ? Scroll lagi yer =)


Feeling Lucky?


Tapi ingat !! Bukan semua cawangan Restoran Ayam Penyet ni sedap tau, sebab haritu aku pernah makan Ayam Penyet kat Rawang, memang tak best dan tak sedap. Uuuuu !


Bakso dengan meatballs, nasi putih, ayam penyet =)

order air asam boi dengan pearls, dan honeydw with pearls =)
 

sodap ? =)

Berminat nak pergi makan kat sini ? Cara Nak Pergi Restoran ni :
1 Jalan Dwitasik, Bandar Sri Permaisuri, 
56000 Bandar Sri Permaisuri, 
Kuala Lumpur Wilayah Persekutuan 019-300 4483

Psss ! Aku kalau makan kat Restoran Ayam Penyet, tak sah kalau tak pergi toilet melabur dua tiga kali. Sebelum ni pun macam tu gak..mungkin penangan sambal belacan dia memang mantop dan power gitu ! Hahaha..
 

Designed by Alieff Artwork