Sunday, February 13, 2011

Projek Tanam Taugeh !

Hellu !

Neo tanam taugeh ! Bottle Of Hopes hari tu telah memberi inspirasi kat aku untuk menanam tumbuhan hijau ! Hahaha...presenting...my baby taugeh !

Feeling Lucky?

dah besar dah baby aku ni...

tanx bottle of hopes, thanx aezlika !

Haritu aku da gelabah da sebab aku tak tau sangat nak plant ape, nasib baek >>Aezlika<< bg cadangan pasal kacang hijau ni. Hehehe = ) Aku rasa aku nak bagi pokok ni sampai jadi besar..tapi tak tahulah menjadi ke tak. = P

Meh sini aku nak tunjuk sikit progres baby taugeh aku dari Day one = )
Day one.


Day two

Petang day two.

Day three !

comel kan baby neo?
 

Designed by Alieff Artwork