Friday, February 25, 2011

Lori Milo Datang Sekolah (Energy Truck Roadshow).

Hello semua !

Ape khabar ? Huhuhu entah ape nak jadi laa susah sangat aku nak update ni ek ! = ) Hari ini nak berkongsi gambar menarik dengan korang semua pasal Lori Milo @ Milo Truck (Energy Truck Roadshow) yang datang ke sekolah aku SJK (C) Sam Yoke.

Korang mesti pernah merasa milo ni masa kat sekolah dulu kan ? Hihihi...kalau setakat secawan memang tak cukup laa bagi budak budak gelojoh macam kite kite ni...mesti nak bodek pakcik lori milo bagi lebih punya...ingat tak ?

 
Feeling Lucky?
 

waaaa seronoknyaaa dapat minum milo..terima kasih pakcik lori milo =)
 kanak kanak PPKI berlari larian mendapatkan milo sebelum budak biasa turun rehat =)


dah dapat milo jer semua senyap huhuhu...

minummm ! enjoy your milo

jacky tan dan felicia...hihi...

 presenting...taraaaa ni penolong ketua dan ketua darjah di PPKI

you guys are too cute !!

si kembar yang penuh ceria dan gelak tawa

parents pun ada sekali
 jin yang, kecian..dia suka main dengan air tu sampai basah baju dengan milo..

aaron dan wui lock dengan giginya yang rongak

haaa beratur beratur, "pa thui, pa thui" bak kata mandarinnyer...

minum minum tak payah masuk kelas hehehe

alahaiii aku pulak yang nak kena tunggu mamat comel ni..paling lambat sekali woo..

 
lepas minum milo semua happy =)
 
 Pakcik KFC dengan Pakcik Mcd bila pulak nak datang sekolah kitorang ni ? Hehehe...
 

Designed by Alieff Artwork