Tuesday, February 22, 2011

Kemahiran Hidup Aktiviti Menjahit (Pendidikan Khas).

Salam !

Jom enjoy tengok ragam murid murid aku dalam kelas !  Best weh, seronok tengok ragam murid murid, bikin sejuk hati ni yang serabot dengan masalah lain.

Hihi...sebenarnya aku tak pernah lagi mengajar Kemahiran Hidup ni. Saje je amik subjek ni sebab nak cuba ajar murid murid aku menjahit dan menternak haiwan perliharaan. So, class pertama aku just ajar cara masukkan manik dan tali dalam lubang menggunakan Threading Board jer.

Matapelajaran : Kemahiran Hidup (Jahitan)
Kelas : Intelek
pemenang putera kacak paling comel ! Jason Wong dan Wui Deck = )
Nak tengok gambar lagi ? Hehehe...scroll !


Feeling Lucky?

 

Win Kuan & Wui Lock ! Peace...

Kit Soon & Zhi Chau ! hihihi...comel 

apa maksud korang ni tunjuk number one ? hagaga...

 comel tak comel tak ! haruslah mereka memang comel kannn...so korang jgn jeles !

Anyway, hari tu aku dah siap beli kain Cross stitch dan jarum Cross stitch preparing nak ajar murid murid aku menjahit. Entah jadik ke entah tak nanti...aku pun belum terror bab Cross stitch ni. Hua hua hua...takpe cikgu serba boleh ! Chow !
 

Designed by Alieff Artwork