Wednesday, February 02, 2011

Check Peta Ke Sekolah (Senarai Sekolah Mengikut Negeri) !

 Salam !
Aku nak kongsi satu benda best kat korang cikgu cikgu yang tengah cari sekolah tu. Kepada yang masih tak tahu lagi peta ke Sekolah yang bakal korang berkhidmat, korang boleh check dekat laman web ini http://map.cikgu.net.my/schools/data/. 

Kat dalam laman web ni ada menyediakan peta sekolah sekolah seluruh negeri. Cuma pilih negeri korang dan senarai sekolah akan keluar. Memang cool ! Takdelah terkial kial cari kat google tu pasal sekolah kan = )

Pilih negeri korang...click Go.

Feeling Lucky?


Peta ke sekolah korang
Ok, jangan lupa click link website ini : http://map.cikgu.net.my/schools/data/. 


Ok, take care guys. Aku nak ke Melaka malam ni. Lepas tu ada wedding sedara di Jengka, Pahang esok...Ahad ni baru aku nak melilau cari kasut baru nak pakai ke sekolah...Assalamualaikum ! Tata.
 

Designed by Alieff Artwork