Tuesday, February 01, 2011

Cash Out Duit Says Lagi !

Salam !

Yeah, terima kasih banyak banyak wahai Says sebab bagi saya duit poket = ) Blog ni memang takde iklan dari Says, cuma lariskan kat facebook dan twitter saja ! 

Psst, company Youthsays dah tukar nama tau...dah jadi Says jerr = ) Nak join buat duit dengan Says sambil online ? Kalau berminat, leh jengah Facebook aku k ? Hazwan pun tengah nak cash out duit Says tu...hehehe.

Scroll lagi untuk tgk bukti dapat duit poket = )


 Duit free RM50 untuk aku.
 Trimas = )

Feeling Lucky?


Blog aku ni tak buat banyak duit pun. Jarang dapat glitterati, nuffnang punya duit tak sampai RM50 pun lagi...memang lama nak menunggunyer...buat aku jadi malas nak counting...lalala...tak sabar nak kerja lepas Raya China nak pegang duit sendiri keh keh keh..
 

Designed by Alieff Artwork