Thursday, January 06, 2011

Tengok Wayang Bersama Nuffnangers, The Curve.

Salam !

Huahaha. Best giler tengok cerita The Season of the Witch, lakonan Nicholas Cage semalam ! Waduh waduh...memang menepati citarasa aku penggemar cerita epik ni.

Terima kasih kepada Nuffnang sebab bagi invitation first screening ni, lainkali aku nak pergi lagi oheyah ohyeah. Oh, minggu depan dapat invitation untuk tengok cerita Faster lakonan The Rock pulak ! Harap dapat jumper korang kat sane = )

Oh ya, berkenalan secara ekspress dengan dua budak kecik blogger comel ni : 
and I remember that I said "Hai" to Blogger Zaid. (ingat muka belia masa beliau masuk Project Alpha dulu)

Layan cerita Season Of The Witch semalam ! 
Best giler aaah, dup dap dup dap jantung aku = )


More picture of silampuneon and sista ?


silampuneon dan sista ! 
tanx sebab drive kereta aku dengan gaya paling membahayakan & mencemaskan sekali. : (


hoolaaa = )


Ok, ni aku nak cakap terus terang ni, aku dgn sista tak pernah pergi The Curve ok. sudah pusing round and round Damansara Utama yang banyak U turn tu. Nasib baik abang kacak Petronas bagi direction yang betul. Sampai gak The Curve ! Ah a ahh...

Again, Thank you Nuffnang !!




Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork