Monday, January 03, 2011

Tak Lulus Parking Kereta.

Salam !


Korang semua tolonglah jangan parking kereta macam ni ok. Buatnya time tu memang ramai orang nak parking kereta, ada pulak kereta yang parking macam ni...memanglah hangin satu badan.

Lokasi : Tempat letak kerata Alamanda, Putrajaya

Nampak tak nota belakang kereta tu ? 
Nak tahu ape orang komen kat nota tu tak ?


Sebenarnya penulis nota ni, kakak aku. Dia yang nak sangat tulis nota ni...Aku tak campur...


 

Masa balik dari shopping tu, perasan ade orang lain pulak yang komen. Hihi...

Dont be a selfish ! Park properly next time !


Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork