Monday, January 31, 2011

Seoul Garden, One Utama Damansara.

Salam !

Hello bebeh, aku nak review sikit pasal tempat makan Seoul Garden ni. Pernah makan kat sini tak...popular dengan Steamboat and BBQ. Papehal pun terima kasih kepada yang menghulur duit masa nak makan ni ek. Aku takleh hulur duit sebab aku menganggur..aku leh hulur anggur je hahaha...

Feeling Lucky?

Om nom nom nom kat Seoul Garden Steamboat & BBQ Restaurant

Aku menyibuk jer makan dengan kawan kawan sista aku...mekasih la belanja.

Restoran Seoul Garden

Scroll untuk tengok banyak lagi gambar and review Seoul Garden Restaurant.

9 orang makan di Seoul Garden...wuuu ada steamboat, ada BBQ sekali.


kengkawan sista aku...di tempat kerja Mindef.


Bergambar selepas makan, semua cover perut buncit..


Aku gelojoh...tapi aku la orang yang first sekali stop makan..haha


Apekah !


Candid youu !


Tengok wayang cerita Faster..alaa borink laa I tak minat The Rock..follow je laa..


Sista aku ni lebih interframe laa..cover aku plak kat belakang .. cissdale


senget...


buang bau ketiak kat orang awam masa turun escalator...


woii turun escalator pun nak amik gambao kee ala aalaa..malas nak layan


Harga / Price : Makan di Seoul Garden

Seoul Garden is an authentic Korean-styled BBQ Buffet restaurant that offers our customers a unique self-serving dining experience that will always be remembered. Our young, and young-at-heart customers will always enjoy our authentic & intense meat-marinates, large spread of fresh buffet items and our freshest produce, all in a no-frill, bright and hygienic ambient while they soaked in a vibrant yet noisy atmosphere. Halal certified.

Kesimpulannya, aku rasa kalau korang nak pergi kat sini baik tak payah laa. Sebab mahal dan tak berbaloi. Kalau mahal, pilihan menu  dan makanan banyak takpe...ini tak banyak pilihan pun ! 

Kalau nak dibandingkan dengan Q Thai Steamboat Restaurant, jauh lebih berbaloi dan murah. Harga 9 orang makan kat Seoul Garden ni hampir RM400 bayar termasuk dengan tax.. Wattahel kan...takpe takpe janji bukan aku yang bayar...hahaha...Next time dont go here ok guys ! Tak berbaloi laa tak best, tempat pun sempit. 

Ok chow !
 

Designed by Alieff Artwork