Sunday, January 23, 2011

Q Thai Steamboat Restaurant, Cheras !

Q Thai Steamboat ! Kali ni nak ajak korang ramai ramai pergi Q Thai Steamboat Restaurant kat tempat aku, Cheras di Taman Tun Perak. Q Thai Steamboat ni dah diterjah banyak kali sebab tempat  ni memang best, puas makan, murah, dan memuaskan hati. Yang penting bahan makanan freshhhh wooo, aku tak pernah hampa.


Siapa yang sesuai pergi Q Thai Steamboat ? Kalau korang tak kuat makan, better tak yah pegi laa. Hahaha Dengan makanan sedia ada yang banyak dan beraneka jenis hingga 150 menu, korang memang kena tawaf banyak kali dan sumbat semua dalam perut korang tu = )

Harga di Q Thai Steamboat. Harga memang berpatutan, jauh lebih murah jika dibandingkan makan kat Soule Garden or Johnnys Steamboat (tengok review). Harga Q Thai RM22 satu kepala, makan sampai puas. Tapi air minuman harga lain tau. Selalunya kitorang da bawak air minum siap siap dalam beg...order beberapa drinks, lepas tu refill dengan air sendiri lebih baik. Harga bagi kanak kanak plak ikut ketinggian, kalau bawah dari berapa cm tah, makan free.

Jom layan gambar kitorang makan di Q Thai Steamboat. Happy hours laaa weh, jarang kitorang dapat berkumpul satu keluarga camni. Sempena birthday babah tersayang...thankyou semua sebab belanja makan Q Thai Steamboat...!


Feeling Lucky?



(semua gambar malas gua nak rotate ! hahahah)











You can tell that this is fressh =)










































Ni budak dua ekor ni, abang long aku dengan isteri dia...diorang ade blog, diorang suruh aku promote blog diorang kat sini hik hik. Hah korang pergi terjah blog diorang ni ok...Blogger Along Ezy & Blogger Kak Acha !

Berminat nak ke Qthai Steamboat Restaurant ?
Lokasi/Location Taman Tun Perak, Cheras, Kuala Lumpur
Lot 30632, Jalan Tun Perak 5, Taman Tun Perak, 43200 Cheras Selangor.
Cuisine Thai, Buffet, Steamboat
Harga/Price Adults RM22+ , Children RM12+
Laman Web www.e-restaurants.com.my
 

Designed by Alieff Artwork