Monday, January 10, 2011

Panggilan Telefon Dari Nuffnang.

* Update : aku sebenarnye lupe nak confirm invitation aku ke Screeninf Faster. So, aku terlepas laaa kali ! oh noo ! *


Salam !

Yossh pagi tadi sebelum aku keluar berpoya poya, aku dapat satu panggilan telefon dari Nuffnang. Hehe...tapi aku tak sure la dari Nuffnang ke ape sebab aku tak sompat lak nak tanye tadi.



Mau tau kaa ? Hehe..


Silampuneon : Hello, saya nurul, ada ape yer ?
Amoi : Hello, nurul are you a blogger ?
Silampuneon : Yes, why...
Amoi : Ok nurul, hold on a minute ya...
Silampuneon : Oww ok ok takde hal...(*ninonononinininiononon...lagu midi yang berbunyi melayan pelanggan blogger*)
Amoi : Nurul, ya .. it seems that the line is pretty busy for the moment. What is your blog ya ?
Silampuneon : Oh, yeke...hurm .. silampuneon.com
Amoi : silampuneon.com...ok Nurul. I will call you later ok, thank you...
Siampuneon : Ngaaaa...

Err..nape agaknya ek ? Aku ade menang contest ke? Ceh perasan jer...! Aku ditangkap sebab buat Fraud Click ke ? Sudah lama ku tak berbuat begitu..., sungguh.

Hurm...ke pasal screening movie Faster malam ni ker ? Malam ni tak tahu la sape nak teman aku tengok wayang Nuffnang ni. Huhuhu sape la sudi...sob sob sob..Jumpe korang kat Faster malam ni kat Mid Valley yo ! Chow...

Eh, entah entah amoi dari kedai mana tah tak ? Luper nak tanya daaa...



Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork