Sunday, January 09, 2011

Pakaian Beragam Guinea Pig Paling Comel.

Salam!


Yuhuu! Guinea pig pakai pakian beragam ? You guys kena tengok ni , sooooo interesting ! = ) Tengokla gambar kat bawah ni, King and Queen of Guinea Pig ! Smart taaaak outfit diorang ?

Walaupun Guinea Pig ni dipakai smart smart, tapi sebenarnya diorang ni ada agenda lain untuk Guinea Pig ni masa akhir Majlis tu nanti...nak tau ape dia?

Nak tau ape diorang buat kat Guinea pig ni nanti ? Jeng Jeng Jeng...

More pictures of Guinea Pig with cute clothing ?


Aku tak sure lah pertandingan pakaian beragam Guine Pig ni kat mana, tapi setahu aku...lepas diorang pakai Guinea Pig no cantik cantik...at the end of the majlis diorang akan goreng dan bakar Guinea Pig tu buat santapan. Ngeh ngeh ngeh XD 

Tolong kami, bantu kami, kami Guinea Pig dalam kesusahan !
Mana wonderpets ni ?
Kasi makan jagung dulu bagi Guinea Pig ni gemuk dan sihat...barulah berselera nak ratah nanti =)

Ala mucuk mucuk, comelnye ko Guinea Pig...ape lah nasib ko ek...



Goreng pon sodap ye ?

Nampak sodap ! Guinea Pig panggang = )


Acara meratah Guinea Pig !


Credit : Doggie.


 
So ape cer ? Dah buat pakaian beragam, lepastu goreng pulak Guinea Pig tu untuk dimakan ? Bagus la diorang ni, kalau kita takut dengan Tikus sebab Tikus boleh buat kita mati. Kalau diorang, diorang makan Tikus lagi ada laa. Hak hak hak.
 
Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork