Sunday, January 30, 2011

Paintball Games at Malaysian Paintball Academy, Siri 1.

Salam yall !

Kali ni kita have fun dengan Painball Games pulak ! Kalau sebelum ni kitorang dah try Wallclimbing Siri 1 & Wallclimbing Siri 2,  apekata main Paintball la plak kan ? Macam best...lagipun harga tengah promo...sorang bayar RM60, each person ada 500 bullets..

Feeling Lucky?

sape menang, blue team ke red team ?

sista and neon
 Entri banyak gambar, sila scroll kalau rajin..

Ada 11 orang player dalam Paintball Game ni. 11 orang tu dibahagikan kepada dua team which is Blue and Red. Aku Red Team, Borther and Sista aku Blue Team...overall Red Team yang dominated the game keh keh keh..Papehal pun, Paintball ni besh rupenye !


Hantu main tembak tembak waktu malam tuu !

senjata utama pistol cat !

bermain di Malaysian Paintball Academy (MAPAAC) Kompleks Sukan Astaka,

ini penting ni, pakai goggles ! kalau tak mata boleh butaa kalau kena tembak

geng geng yang main tembak tembak malam tu...

sista kena tembak hahaha die die you diee

best dowhhh, tapi menggigil ketakutan...

ni haa close up, bullet aka peluru paintball ni. nampak cam buah buahan yang bleh dikunyah, tapi kalau kena bontot korang, berlubang selama lamanya...

bila picit, keluar cat warna oren..badan siapa ada kaler warna oren, korang dikira mati

haaa hahah pijak diaa

jom nak itot main paintball ? tunggu harga tengah promo laa hahah !
Lokasi :
Malaysian Paintball Academy (MAPAAC)
Kompleks Sukan Astaka,
Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.
Map to Paintball, Kompleks Sukan Astaka :  Klik laa untuk gambar lebih besar.

Amacam, korang ada pengalaman nak kongsi masa main Paintball ? Berapa harga Paintball yang murah yer sekitar Kuala Lumpur ni ? Terasa pulak keseronokan main game ni...anyway, siri dua main paintball akan menyusul ... = ) Peace, chow !
 

Designed by Alieff Artwork