Friday, January 07, 2011

One Step Closer to the Maxis Om Nom Nom Race

Pssstt !

Korang suma dah dengar cerita panas pasal Maxis & Nuffnang tak ? Kalau korang nak tau,  Maxis & Nuffnang akan buat Game Ala Ala Amazing Race untuk blogger laaaa ! Jom laa join ape lagi !

Maxis Om Nom Nom Race 
Date: 15 January 2011 (Saturday)
Venue: Modesto’s, Ground Floor, Capital Square, 7 Persiaran CapSquare 50100, Kuala Lumpur
Time: 8am-7pm (all participants must register before 9am)
Dress code: customized “The Maxis Om Nom Nom Race” T-shirts will be provided (please indicate your desired size in your blog post entry)

Untuk pengetahuan korang, dalam racing game tu nanti peserta kena gunakan application Finder 301 yang terbaru dari Maxis tu. Finder 301 ni ibarat macam main weapon laa dalam game tu nanti tau ! Kepada yang tak tahu lagi Finder 301 tu apebenda, meh sini aku nak intro sikit =p

 Introducing Finder 301



Kalau korang nak menang game ni, make sure korang tahu gunakan application Finder 301 ni tau. Kalau tak nanti terkial kial la nak guna finder 301 ni pakai iPhone. Huhuhu...apelagi, pergi la practice guna iPhone sekarang ! Keh keh keh.

Cuba korang tengok animated cartoon yang aku buat ni. Hehehe...agak agaknya macam ni la nanti Om Nom Nom Race tu yer ? Yang part makan tu yang paling best sekali hihohoho = )Yang part buat entri review makanan guna Maxis Broadband tu pun best gak tuh !




Jom la join ! Tunggu ape lagi wehh


Nak tau kenapa aku nak join game racing dengan blogger ni ? Hihihi...


Oklah = ) Dah selangkah kaki dah buat entri, selangkah kaki lagi tak tahu dapat masuk ke tak ? Muahahahaha.Good luck untuk diri sendiri = ) Korang bila lagi ?




Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork