Monday, January 10, 2011

Menang 3 Contest Sekali Gus !

Salam yall.


Yipepepepeee. Menang contest = ) 3 Sekali gus..sebenarnye 2 je yang aku menang. Hehe...dua dua tu bukan Grand Prize, tapi best laaa sebab dapat hadiah kan kan.

Contest Eqbalzack
Hadiah free header Anonymous

Hadiah free header yang korang tengok kat atas ni, hadiah dari meo adalah karikatur gambar aku sendiri (nanti kena send email kat meo gambar aku paling buruk supaya meo susah nak lukis), kemudian last sekali hadiah frame dari Ikea dari bro Eqbalzack.

Tq, penganjur = )



Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork