Monday, January 31, 2011

Melawat Baby Wan Aisyah Zahra.

Salam !

Ini anak sedara aku...Wan Aisyah Zahra nama diberi...rambut lebat, comel, gebu, dagu belah. Hihi..rasa nak ciummm laju laju tanpa henti...Semoga jadi anak perempuan yang solehah dan berbakti untuk ibu bapa, agama, bangsa dan negara bila dah besar nanti yer , Wan Aisyah Zahra.

Kaki bayi yang mulus

Feeling Lucky?
Wan Aisyah Zahra.





Kerja baby ni tidur je ek, dari pagi ke malam, malam ke pagi balik...asyik tido tido tido.Kalau berjaga nak susu...hihi senangnye kalau aku jadi baby = )

Anyway, maafkan aku ye korang semua...tak sempat nak jelajah blog korang, sekarang ni modd tengah jadi Silent Reader jer...tengok dan baca blog korang dari jarak jauh...aku tengah lost jiwa sekarang ni. Chow ! Take care korang !
 

Designed by Alieff Artwork