Friday, January 28, 2011

Keputusan Penempatan GSST 2011 !

Salam !

Pengumuman, aku akan mula mengajar di negeri ini pada 7 Februari 2011 : Jumpa cikgu cikgi di sana yahh ! Tak sabar nak nyanyi lagu Negaraku, dan pakai Nametag cikgu balik...perghh...


Click link ini untuk buat semakan keputusan penempatan anda : http://apps.moe.gov.my/gsst/semakan/

Seperti apa yang korang dapat lihat dalam gambar di atas, aku dah dapat pun keputusan negeri aku posting nanti...Mungkin semuanya sudah tertulis yang aku membesar di negeri ni, dan juga berbakti untuk negeri ini juga...

Semoga aku menerima keputusan ni dengan hati yang tabah serta ikhlas walaupun sukar untuk menggambarkan perasaan sekarang ni...Yakin, Allah sedang menyulam sesuatu yang lebih menarik dan cantik untuk aku di negeri ini...

Goodbye angan angan nak ke luar bandar, goodbye...Marilah, ayuh bersama duduk di ibu kota ini yang penuh habuk, bingit, kes jenayah yang tinggi, gejala sosial yang membimbangkan, traffic jammed, hurm...Goodbye angan angan nak ke Sabah Sarawak ajar anak orang asli...goodbye ! (nanes)


Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork