Tuesday, January 11, 2011

Kalau Aku Ada Magic Power.

Salam !

Aku rasa aku seorang yang suka dan terlampau mengejar ngejar kebahagiaan sebab aku tak selalu dapat kecapi rasa tu. Fuhh...Kalau aku ade magic power..aku nak freeze saat saat bahagia tu lama lama supaya memori tu tak fade away...

Camne dengan korang ? Happy dan puas hati tak dengan perjalanan hidup korang sekarang ni ? 

Aku selalu cakap kat diri sendiri, "be grateful of what you have". Yerpp memang aku bersyukur...tapi aku masih tak puas dan aku nak lebih dari apa yang aku ada sekarang ! Tamak sangat ke aku ? Teruk ke perangai aku ni ?


Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork