Saturday, January 08, 2011

Guess, Alamanda Putrajaya.

Salam !

Kitorang ni sebenarnya tengah buat preparation untuk majlis kahwin Abang Angah aku untuk bulan 6 coming soon ni. So melilau la jalan jalan setiap minggu keluar pergi shopping sikit sikit. Hari ni pulak kitorang pergi Alamanda, Putrajaya.

Lepak kat kedai Handbad Guess yang korang suke sangat tu...


More picture of handbag Guess ?

 Nak memilih pun satu hal gak...kene sesuai dengan si pemakainya...


Kalau dapat free kan best ? Hihihi...

Korang rasa kitorang beli tak beg yang ini ? Harga dekat RM300

Kitorang beli ke tak?

Nampak macam nak beli dah ni..

Confrim ke kitorang beli beg Guess ni?

Ok, tak tak belek punya belek. Last last tak berkenan. Jom blah ! : )


Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork