Sunday, January 23, 2011

Frame Ikea Dari Blogger Eqbalzack !

Yo bebeh !

Luper plak nak buat post pasal dapat Frame Ikea dari Blogger EqbalZack ni. Comel tak ? Hihi...siap ada duit $$ RM55.00 lagi tu...Tapi tu duit aku laa hahaa. Thank you yer bro Eqbalzack ! Comel laaa siap ade pelekat nombor telepon lagi = )

Pin pon !

Feeling Lucky?


Ikea Frame


RM55.00 = )

Boleh laa letak gambar fotogedik dalam ni nanti =)

Ok Choowww !

P/s : Sorry aku cam takde mood nak blogwalk sangat...tunggu time sedapp, aku terjah blog korang dan komen bertalu talu sampai korang rasa mual dan muntah muntah macam ibu mengandung anak sulung...lalalalaa...

 

Designed by Alieff Artwork