Wednesday, January 12, 2011

Code Generator : Encode / Decode Html.

Widget best untuk dikongsi !

Sekarang tak payah susah susah nak pergi website lain untuk convert html code. Kat bawah ni dah tersedia satu widget yang boleh encode html dengan mudah . Pakai yang ni jer..boleh jugak ditepek di sidebar blog korang = ) Widget ni best digunakan kalau korang memang suka main dengan coding blog !

Cara nak gunakan widget ni ? Korang suma perlu copy kod html dan paste dalam kotak dibawah untuk generate encode dia. Semoga berjaya !









Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork