Friday, January 21, 2011

Cinnabon Rolls, Amazing !

Salam !


Pernah makan Cinnabon Rolls tak ? Gila amazing sioot. Ni kali kedua aku makan Cinnabon Rolls...kalau korang belum pernah rasa, kenalah beli Cinnabon Rolls ni tauuu. Haruss. Especially kepada orang yang minat benda benda sweet ni laa..


Check it out, aku makan Cinnabon Rolls =p


Rasa Cinnabon Rolls ? Roti lembut, yang manis, sedap dimakan panas panas, ada macam macam perisa paling penting sekali roti sodap ni Halal = ) Roti ni kalau yang saiz sederhana tu RM3.80..kalau yang besar tu RM5.80...memang berbaloi tau !


Antara jenis roti @ rolls yang ada di Cinnabon : (Aku beli kat One Utama, semalam)
  • Cinnabon® Classic Roll
  • Minibon®
  • Cinnabon® Bites
  • Caramel Pecanbon®
  • CinnaPacks™
  • Cinnabon Stix®
  • Center of the Roll
  • Caramel Pecanbon® Center of the Roll

Cinnabon Rolls, resepi terbaek dari Seattle !


Cinnabon Rolls, korang kena rasa roti ni ok? Sodap wehh


Ini dia Cinnabon Rolls yang cantik dan sodap macam heaven tu  : )

Nampak tak lawa sebab da tergolek dalam kereta ahaha


Makannn ggrr !



Alamak da penyek !!!





Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork