Thursday, January 13, 2011

Cara Buang Windows Genuine Notification !

Halo yaal!


Sekian lama aku menanggung rasa jelik tengok notification windows tak genuine dalam laptop aku ni. Menyammpah you ! Rupanya senang jer nak buang window genuine notification nih...! Kepada sesiapa yang nak buang tu, korang ikut je one by one step kat dalam video ni. Mesti berjaya = )

sape punye window tak genuine, garu  ketiak sekarang !


 Menyampah kan tengok notification Windows is not genuine?



Yang ni aku explain secara ringkas : Cara Buang Windows Genuine Notification.
  • Go to >> Google dan cari software ni >> Mirror US exe. >> Download.
  • First click >>Mirror US exe. >> Run the software >> Click Yes jer
  • Nanti dia akan suruh re-boot windows...so korang tunggu je komputer korang restart balik.
  • Then >> Click Mirror Us exe balik >> Click OK jer
  • Lepas dah siap tu korang pergi >> Control Panel >> Click Security Service >> Turn off segala automatic updates >> Save.
Dengan cara ni, notification haram jadah tu akan lenyap lah buat selama lamanya. Tapi kalau korang on balik updates tu...dia akan keluar balik. Hehehe...So make sure you turn it off oraitt kawan kawan ?



Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork