Thursday, January 20, 2011

Buat Projek Pagi Pagi Buta !

Salam Yall.


Di pagi pagi buta ni aku masih lagi belum tidur. Aku tau korang semua da nyenyak tidur sebab esok nak pergi kerja, nak g sekolah. Hahahaha padan muka sekolah lagi ! Hehehe =P Nyett..




Sejak MQA tak bagi bagi lagi kelulusan untuk Ijazah aku, aku haruslah duduk macam taik kat rumah ni..Tulah dia, bukan senang Batch PISMP macam kitorang ni nak dapat Ijazah Perguruan...aku harap kerajaan takkan hampakan harapan kitorang yang dah menuntut selama 5 Tahun setengah ni.

Arghh...Malam ni jer aku dah send banyak resume kat banyak company...ahh macam lah senang sangat nak dapat kan ? Kalau boleh aku nak kerja kat Kindergarden jer...best, macam aku kerja kat QQ Kindergarden dulu...seronok main ngan anak cina pelat pelat tuh.


Psst, weekend ni jadi ke Abang Joe Grim Joe nak buat SNG Gathering tu ? Senyap jer semua...Mak aku pulak ajak balik kampung lepak kat sane dua tiga hari ni. Lepas tu Xman pulak ajak g gathering kat Port Dickson. 

Mana satu aku nak pergi ni ? Belah badan aku jadi 3 laa ! Ngioh ngioh ngiohhhh (annoying tak gelak ni ? yeyehhh padan muka !)



Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork