Tuesday, January 18, 2011

Buat Banner Dengan Adobe Flash CS3, Comel Tak ?

Salam yall.


Dah pagi buta dah ni, kol 3 pagi ni haa apsal tak tido lagi! Nampak tak aku dah ade banner poyo kat sidebar tu ? Saje saje je tiru korang punyer banner yang comel comel tu. Saje test power Adobe Flash CS3 ni.


Disebabkan tak terror, maka terhasillah banner flash silampuneon hasil air tangan aku sendirik. Banner tu tak fully perfect rasanya...tengokla bontot aku keluar dari frame tu. Malas dah nak delete bontot tu. Tak puas hati. Nanti nak godek flash lagi arr.

Korang kalau ade tutorial flash ke pe ke, meh la kongsi kongsi ngan aku..Banyak lagi nak kene belajar nih. Wolooowoo ! Apa pun suka suka ! Jom tidooo, esok nak tanam anggur lagi. Hahahaha padan muke korang kene pergi keje !


Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork